NSV! betoging “Europa ontwaakt, het establishment kraakt”

15 MAART 2017

None

 

Komende donderdag 16 maart betoogt de Nationalistische Studentenvereniging (NSV!) te Antwerpen onder de slogan "Europa ontwaakt, het establishment kraakt". De betoging richt zich tegen de volksvreemde elites, het kosmopolitisch establishment dat met minachting neerkijkt op het volk dat niet meestapt in de vaart der globalisering. We maken met onze betoging enerzijds een vuist naar de belgische systeempolitici die liever in de mandatenvetpotten graaien dan hun kiezers te vertegenwoordigen, maar wel met het moraliserend vingertje staan te zwaaien om te zeggen wat we moeten denken. Anderzijds richten we onze pijlen ook richting de E.U.-bureaucraten en de multinationals die met het oog op economisch winstbejag een opendeurpolitiek voeren en onze grenzen openzetten voor nieuwe, goedkope werkkrachten om de autochtone kleine man te vervangen. Deze elites zijn door middel van hun sprookjes van neokapitalisme en multicultuur een graf aan het delven voor ons Europese volkeren en onze tradities en culturen. Maar hoogmoed komt voor de val. Overal in de Westerse wereld kraakt het establishment en komt het volk in opstand. Vorig jaar nam de Angelsaksische wereld het heft terug in eigen landen door te stemmen voor de Brexit en de America First-politiek van Donald Trump. In 2017 is het tijd voor het Europese continent, waar dit jaar enkele cruciale verkiezingen op til zijn en partijen met een identitaire inslag het tij kunnen doen keren. Het is tijd om onze soevereiniteit terug in handen te nemen, tijd voor een Europese lente. We pakken terug wat van ons is!

Locatie: Ossenmarkt, Antwerpen

Tijdstip: Start betoging om 20u

 

Dennis Bels

Senior Seniorum NSV!

2016-'17