VOLGENDE ACTIVITEITEN

23

OKT

BOEKVOORSTELLING "TOEKOMST IN EIGEN HANDEN" DOOR TOM VAN GRIEKEN & GRATIS VAT

LEUVEN
affiche Boekvoorstelling "Toekomst in eigen handen" door Tom Van Grieken & gratis vat

Op maandag 23 oktober komt Tom Van Grieken, voorzitter van Vlaams Belang, zijn boek "Toekomst in eigen handen" voorstellen aan de KU Leuven. De lezing vindt plaats in PI 00.32 (Pedagogisch Instituut, Andreas Vesaliusstraat 2) en vangt aan om 19u30. Achteraf is iedereen welkom in 't Adtje voor een frisse pint van het gratis vat dat wordt gesponsord door Vlaams Belang Jongeren!

25

OKT

NSV! BEZOEKT VVB LEUVEN

LEUVEN
affiche NSV! bezoekt VVB Leuven

Commilitones, schachten en sympathisanten,

Op woensdag 25 oktober zullen we een lezing van VVB Leuven bijwonen over de verengelsing van het hoger onderwijs. De lezing vangt aan om 19u30 in de Romaanse Poort, Brusselsestraat 63. Achteraf begeven we ons richting 't Adtje voor onze wekelijkse pint.

Semper Fidelis!

31

OKT

OKTOBERREVOLUTIECANTUS

LEUVEN
affiche Oktoberrevolutiecantus

Op dinsdag 31 oktober organiseren we onze legendarische Oktoberrevolutiecantus. We zullen ons al zingend en gewapend met onze codex en Romanov-vlaggen verzetten tegen de opkomst van het bolsjewisme! Iedereen is welkom vanaf 20u in cantuszalen Prosit tegenover ons vast adres 't Adtje (Zeelstraat 1), Io Vivat om 20u30. Met een feestdag op 1 november is er geen excuus om niet te komen!

15

NOV

DOOPCANTUS NSV! LEUVEN

LEUVEN
affiche Doopcantus NSV! Leuven

Commilitones, schachten en sympathisanten,

Nadat onze schachten zich bewezen hebben tijdens de dooptocht, moeten ze uiteraard ook gedoopt worden! Iedereen is welkom op woensdag 15 november vanaf 20u in 't Adtje (Zeelstraat 1), Io Vivat om 20u30. Het belooft weer een legendarische avond te worden!

Bier studenten/oudstudenten: €10/€15 Water studenten/oudstudenten: €7/€10

Semper fidelis!

22

NOV

SCHACHTENKONVENT 2017

LEUVEN
affiche Schachtenkonvent 2017

Commilitones, schachten, hoort aan!

Op woensdag 22 november is het weer tijd voor het jaarlijkse schachtenkonvent. Na de geslaagde editie in Antwerpen van afgelopen academiejaar organiseren we het konvent dit jaar in Leuven. Vooral onze pijlers 'vorming' en 'studentikoziteit' zullen dit jaar uitgebreid aan bod komen met interessante lezingen en een bezoek aan huisbrouwerij 'Domus'. We sluiten af met één van onze legendarische kroegentochten.

--- ENKEL VOOR LEDEN! ---